Προσφορές Ασφάλισης

Προσφορές Ασφάλισης – Οικονομικές Ασφάλειες – Φθηνές Ασφαλίσεις

Eξοικονομήστε αρκετά χρήματα στα ασφαλιστικά σας έξοδα. Δυνατότητα για προσφορές ασφάλισης για απεριόριστο αριθμό οχημάτων (EIX, ΦΙΧ, ΜΟΤΟ, Επαγγελματικά) και ασφαλισμένων ακινήτων.

Ξεκινήστε λαμβάνοντας τη πρώτη προσφορά για ασφάλιση του οχηματός είτε ακινήτου σας. Κάθε νέο όχημα με το ίδιο ΑΦΜ στην άδεια κερδίζει επιπλέον έκπτωση 5% δίνοντας και στο δικό σας όχημα ακόμα καλύτερη τιμή στην ανανέωση του συμβολαίου σας.

Οι προσφορές ασφάλισης είναι από συνεργαζόμενη ασφαλιστική. Για κάθε ασφάλιση ακινήτου πάνω από 150 ευρώ/έτος κερδίζετε έκπτωση στην ασφάλιση του οχήματος σας.

   Παράδειγμα:  Σε ένα νοικοκυριό στην Αττική με 3 ασφαλιστικά συμβόλαια στο ίδιο ΑΦΜ με 2 οχήματα  καθώς και ασφάλιση πυρός-σεισμού για τη κατοικία μέσω του ειδικού προγράμματος για δανειολήπτες. Δεξιά μετά το βέλος φαίνονται οι τιμές μέσω των προσφορών και συνδυαστικών εκπτώσεων συνεργαζόμενης ασφαλιστικής. 

Ασφάλιστρο Οχήματος Α [1400 cc] 220/ έτος  –>  209/έτος

Ασφάλιστρο Οχήματος Β [1000 cc] 280/ έτος  –>  250/ έτος

Ασφάλιστρο Σπιτιού αξίας [100.000 ευρώ] 180/ έτος   

   Για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με εξειδικευμένο σύμβουλο μας στο τηλέφωνο 697-2618695.

This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family